Käyttöehdot

Päivitetty viimeksi: 4. lokakuuta 2023

Tervetuloa Novaoi-verkkosivustolle, joka tarjoaa tietoa musiikista ja valokuvauksesta. Novaoi on tarkoitettu kaikille musiikin ja valokuvauksen ystäville, jotka haluavat jakaa ja oppia uutta näistä taiteen muodoista. Käyttämällä tätä verkkosivustoa hyväksyt seuraavat käyttöehdot, joten lue ne huolellisesti.

  1. Sisällön Käyttö

1.1. Novaoi-sivustolla oleva sisältö, mukaan lukien artikkelit, valokuvat, musiikki ja kaikki muu materiaali, on suojattu tekijänoikeuslain ja muiden immateriaalioikeuksien nojalla. Et saa kopioida, muokata, julkaista, jakaa tai käyttää mitään sivuston sisältöä kaupallisiin tarkoituksiin ilman kirjallista lupaa.

1.2. Voit kuitenkin jakaa sivustolla olevia artikkeleita ja sisältöä sosiaalisessa mediassa tai muissa viestintäkanavissa, kunhan annat asianmukaisen tunnustuksen Novaoi-sivustolle ja sen alkuperäisille tekijöille.

1.3. Kaikki Novaoi-sivustolla julkaistut mielipiteet ja näkemykset ovat kirjoittajiensa henkilökohtaisia näkemyksiä eivätkä edusta välttämättä Novaoi-sivuston virallista kantaa.

  1. Käyttäjien Luoma Sisältö

2.1. Novaoi voi tarjota käyttäjille mahdollisuuden lähettää omia valokuvia, musiikkia tai muita sisältöjä. Lähettämällä sisältöä sivustolle, annat Novaoi-sivustolle oikeuden käyttää, muokata ja jakaa kyseistä sisältöä sivustolla ja siihen liittyvissä viestintäkanavissa.

2.2. Et saa lähettää loukkaavaa, laitonta, väkivaltaista tai sopimatonta sisältöä Novaoi-sivustolle. Pidätämme oikeuden poistaa tai muokata käyttäjien luomaa sisältöä harkintamme mukaan.

  1. Vastuuvapauslauseke

3.1. Novaoi-sivusto tarjoaa tietoa musiikista ja valokuvauksesta viihteen ja tiedon jakamisen tarkoituksiin. Emme anna takuita sisällön oikeellisuudesta tai luotettavuudesta.

3.2. Novaoi ei vastaa mistään vahingoista tai tappioista, jotka voivat aiheutua sivuston käytöstä tai sen sisällöstä.

  1. Tietosuoja

4.1. Käyttäessäsi Novaoi-sivustoa hyväksyt tietosuojakäytäntömme, joka määrittelee, miten käsittelemme henkilötietojasi. Voit lukea tietosuojakäytäntömme erillisestä asiakirjasta.

  1. Muutokset Käyttöehtoihin

5.1. Novaoi-sivuston käyttöehdot voivat muuttua aika ajoin. Suosittelemme tarkistamaan ehdot säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla mahdollisista muutoksista.

  1. Yhteystiedot

6.1. Jos sinulla on kysyttävää tai huolia käyttöehtoihin liittyen, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen [sähköposti].

Kiitos, että käytät Novaoi-sivustoa! Toivotamme sinulle inspiroivia hetkiä musiikin ja valokuvauksen parissa.